Húsvéti Ajánlat

A hét elején invitált húsvéti játékra Chez-Sandra ami nagyon meglepett, de jól is esett:) Itt és most köszönöm neki a figyelmet!!! És játszani pedig olyan jó dolog, még akkor is, ha most egészen icipicinek érzem magam a többi bloghoz képest, ahol ínycsiklandozó-szaftos húsik, májas kencék...és kalácsok sorakoznak!

Tehát ajánlanom kell a blogon lévő receptek közül...hááát, recept az van...na de most őszinte leszek..a drágám azt mondta, hogy ez elég ciki. Mármint rám nézve. Mert jelenleg az egyetlen húsos étel a blogomon a croissant sonkával... Úgyhogy elnézést mindenkitől!!...az én ajánlóm rendhagyó lesz...ezen okok miatt én a böjti napokat részesítettem előnyben. :)

Íme a játékszabályok:

Írni kell egy bejegyzést Húsvéti ajánlat címmel. Javasolni kell 5 - 10 ételt bármilyen kategóriában. Egy feltétel van, hogy a már korábban közzétett receptjeidből válogass! Ha megkapod a játékra a meghívót, akkor kérlek, küldd tovább 10 bloggernek! A játékot szabadon is "elviheted", nem kell megvárni, míg eljut hozzád!

Akiket szeretnék játékra invitálni:
  
Akkor meg is ragadom az alkalmat, és Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden Kedves követőmnek, 'zug-olvasómnak', blogger társamnak és egészen véletlenül ide tévedőknek!! Boldog Nyuszit!!!

Megjegyzések

Amit megkóstolnátok a héten...