Juhtúrós krém zöldfűszerekkel

Készült már hasonló, ami fel is került a blogra, de most picit változtattam a zöldfűszereken és juhtúrót használtam. A helyzet az, hogy mostmár hetente készítek valami friss házi kencét, és a jelenlegi állapot szerint ez mostmár így is marad.


Hozzávalók

15 dkg görög joghurt (kimérve a pultból a CBA-ban szoktam venni)
3 ek natúr joghurt
10 dkg juhtúró
2 ek frissen aprított zöldfűszer (kapor, snidling, citromfű, petrezselyem, kakukkfű)
1 pici fej lilahagyma

olívaolaj

Folyamat

A görög joghurtot, juhtúrót és a natúr joghurtot alaposan elkeverjük.
A zöldfűszereket összedaraboljuk, a lilahagymát vékony karikákra vágjuk és hozzáadjuk a natúr krémhez. Alaposan összekeverjük, ízlés szerint sózzuk, a tetejét meglocsoljuk olívaolajjal.
Érdemes fogyasztás előtt legalább egy órára hűtőbe tenni, hogy összeérjenek az ízek.

Megjegyzések

Kati üzenete…
Nagyon jó, ki is próbálom én is.
mozzarelli üzenete…
Kati!!

Érdemes kipróbálni, mert tényleg nagyon fincsi..rá lehet szokni! A friss zöldfűszerek adják a lelkét...az ízét! Teljesen más mint a bolti! Igazából bármivel variálhatod ízlés szerint!
Mostanában elég sűrűn csinálok valami friss kencét, majd teszek még fel a blogra receptet.

Üdv, Elena

Amit megkóstolnátok a héten...