Vegán palacsinta





Vegán. Tojásmentes. Cukormentes. Minden héten sütöm. Csak az arányokat kell betartani, és zabtejjel készíteni!

Ennél a receptnél figyelnünk kell, hogy a liszt és a folyadék mennyisége is arányban legyen!! Ha csökkentjük a mennyiséget, akkor a lisztet és a folyadékot is csökkentsük egyenlő arányban....

Hozzávalók

40 dkg fehér tönkölyliszt
400 ml zabtej (enerBIO Rossmann, nekem a palacsintához ez a tej vált be a legjobban, ha másmilyen növényi itallal próbáltam, rizs/mandula stb. előfordult hogy leragadt)
400 ml szénsavas ásványvíz
vanília kivonat
1 tk vaníliás eritrit

kókuszzsír a sütéshez

A hozzávalókat egy nagyobb tálban csomómentesre keverjük.
Forró serpenyőben kisütjük a palacsintákat.







Megjegyzések

Blogkonyha üzenete…
Bármikor bármennyi palacsintát fel tudnak itthon falni. Olyan még nem történt, hogy másnapra maradjon belőle... Jó képek nagyon!
Elena üzenete…
Kriszti!

Köszönöm szépen! Palacsinta ügyben a helyzet nálunk is hasonló! :))

Amit megkóstolnátok a héten...