Őszibarack krémleves (cukormentes, laktózmentes, vegán)
Habos, könnyű, hideg krémleves, őszibarackból....életmentő ebben a hőségben! A sütőt sem kell bekapcsolnunk, egyszerűen tökéletes....
Bármilyen gyümölcsből elkészíthető, igazi hűsítő desszert! (Az alapanyagokat ízlés szerint lecserélhetjük hagyományos hozzávalókra (tehéntejre, cukorra, habtejszínre és pudingporra) a mennyiségek nem változnak!
Hozzávalók
5-6 szem őszibarack
2 dl növényi tej (most mandulatej)
200 ml kókusztejszín
1 ek négyszeres erősségű édesítő
10 g xilites vaníliás cukor
50 g Panna vaníliaízű főzés nélküli krémpudingpor édesítőszerrel
Folyamat
A megmosott, meghámozott, felkockázott őszibarackot összeturmixoljuk a mandulatejjel, kókusztejszínnel, kétféle cukorral, és a pudingporral.
A cukor mennyisége attól is függ, mennyire édes gyümölccsel készítjük.
Jól behűtjük és aprított mandulával, fagylalttal tálaljuk!
Megjegyzések
És isteni finom! :) Bàr a levesből nem sok làtszik, mert nem talàltam a tànyèromat, amiben fènykèpezni szerettem volna, de azèrt vmi làtszik ott a fagylalt alatt.....:))