2013. július 24., szerda

Őszibarack krémleves



Egy habos, könnyű, hideg krémleves, őszibarackból....életmentő! :)
Gyors bejegyzés, ebben a rekkenő melegben. A sütőt sem kell bekapcsolnunk, egyszerűen tökéletes....
Bármilyen gyümölcsből elkészíthető, igazi hűsítő desszert.


Hozzávalók

5-6 szem őszibarack
2 dl tej
2 dl habtejszín
3 ek barnacukor
1 ek házi vaníliás cukor (vagy 1 tasak (10 g) vaníliás cukor)
fél tasak főzés nélkül készítendő vaníliás pudingpor

Folyamat

A megmosott, meghámozott őszibarackot összeturmixoljuk a tejjel, kétféle cukorral, és a pudingporral.
A cukor mennyisége attól is függ, mennyire édes gyümölccsel készítjük.
Behűtjük, és vaníliafagylalttal, vagy tejszínhabbal tálaljuk.